Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

İkram Araçları 10 Milyon Kişiye Hizmet Götürecek

Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratma hedefiyle hizmetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi, iyi ve kötü günde halkın hizmetine sunduğu ikram araçlarının sayısını 8’e yükseltti. Hedef ise bir yılda 10 milyon kişiye hizmet götürmek.

-ARAÇ SAYISI 8 OLDU-

Karşıyaka Belediyesi; düğün, cenaze, doğal afet ya da açılışlarda halkın hizmetine sunduğu ikram araçlarının sayısını 4’ten 8’e yükseltti. Çay, çorba, su, şerbet ve sıcak yemek servisinin yapıldığı ikram araçları belediye ekipleri tarafından tasarlanarak hizmete sunuldu. Üç tarafı elektrikli panjur sistemi ile kaplanan her bir araç; günde 600 kişiye çorba ve 720 kişiye çay dağıtacak şekilde dizayn edildi. Ses sistemi ve su sebili de eklendi.

-HEDEF 10 MİLYON KİŞİ-

Geçtiğimiz yıl boyunca 5 milyon kişiye hizmet veren ikram araçları için bu yıl 10 milyon kişiye ulaşma hedefi kondu. Yeni araçlar Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalışanlarının katıldığı törenle tanıtıldı.

-“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”-

Başkan Akpınar “Yola çıkarken küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratacağımızı söyledik. Belediyecilikte her şey bina yapmak değil, kaldırım yapmak değil. Üzerinde yürüyecek insanların mutluluğu olmazsa yaptığımız hiçbir şeyin bir anlamı olmaz. Paylaşmak haktır dedik ve örnek bir çalışmayı daha hizmete soktuk. İnsanımızın iyi ve kötü gününde yanında olmak için gayret gösteriyoruz çünkü bizler çok büyük bir aileyiz. Bizim anlayışımızda tüm insanların mutluluğu vardır. Karşıyaka Belediyesi olarak toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz ve mutlulukları, acıyı paylaşarak büyüyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.