Kahramankazan'da Kaçak Et Operasyonu

Halk sağlığı konusunda yaptığı çalışmalarla fark yaratan Kahramankazan Belediyesi zabıtası, bir araç içerisinde mühürsüz 172 kilogram kırmızı et yakaladı. Hijyen ve taşıma şartlarına uygun olmayan şekilde taşınan et imha edildi.


Kahramankazan Fatih Mahallesi’nde seyir halindeki bir otomobilden şüphelenen polis ekipleri aracı durdurdu. Yapılan aramada aracın bagaj kısmında mühürsüz kırmızı et olduğunu tespit etti. Polis ekipleri bunun üzerine Kahramankazan Belediyesi zabıta ekiplerine durumu bildirdi. Zabıta ekipleri araçta yaptıkları incelemede araçta mühürsüz kaçak 172 kilogram kırmızı et olduğunu belirledi. Zabıta, mühürsüz etin poşetler içerisinde hijyen ve taşıma şartlarına uygun olmadığını tespit etti.

Zabıta ekipleri gerekli işlemi yaptıktan sonra, yetkili veteriner hekimler eşliğinde kaçak eti imha etti.

Anahtar Kelimeler:
EtİmhaZabıta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.