Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd

Karabacak: Üreticinin Ve Üretimin En Büyük Destekçisiyim

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Eskişehir OSB’deki bir giyim fabrikasını gezdi; üreticinin, üretimin ve emekçinin en büyük destekçisi olduğunu bildirdi.

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve partililerle birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sarar Giyim Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Karabacak ve beraberindekileri burada Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban ile öteki yetkililer karşıladı. Fabrikada üretim alanını gezen, işçilerle sohbet eden Salih Karabacak, çalışanlardan yakın ilgi gördü, başarı dileklerine teşekkürle karşılık verdi. Karabacak, “Emekçinin yanında, emrindeyiz” dedi. Yemeğini de fabrika yemekhanesinde işçilerle birlikte yiyen Salih Karabacak, güçlü kent ve ülke ekonomisi için en büyük görevin üreten kesime düştüğünü söyledi. Bugün Türkiye’de 4 milyon işsiz olduğunu, bunun yaklaşık 45 bininin Eskişehir’de yaşadığını bildiren Salih Karabacak, şöyle devam etti:

Yatırıma Teşvik, Yatırımcıya Kolaylık

“Bizim her şeyden önce istihdam sorununu halletmemiz, işsizlerimiz için iş sahaları yaratmamız, yeni üreticilere omuz vermemiz, üretim yapanların yanında olmamız gerekiyor.   Belediyelerin görevi yalnızca alt yapı, üst yapı gibi klasik belediyecilik hizmetleri değildir. Belediyelerin en önemli görevi, hizmetinde olduğu halkın refah ve mutluluğunu tesis etmek, ihtiyaçlarına karşılık vermektir. İşte bu nedenle göreve geldiğimizde geçmişte edindiğimiz tecrübeler ışığında işsizliğin azaltılması noktasında çok önemli yatırımlara yönelecek, yeni istihdam alanları oluşturacağız. Bu yatırımlarımız belediye bünyesine bağlı olabileceği gibi, büyük kurum ve kuruluşların yatırıma teşviki, yatırım yapmak isteyenlere çeşitli kolaylıklar sağlanması şeklinde ilerleyecek.”  

Anahtar Kelimeler:
Osb
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.