Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar fetö zam istanbul büyükşehir belediyesi AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Karşıyakalı Esnaf Öğrenciye Burs Verecek

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan ve Türkiye’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan "Karşıyaka’nın Filizleri"ne bir destek de Bostanlı Pazaryeri esnafından geldi. Kendi aralarında örgütlenen 300 esnaf, 10 üniversite öğrencisine burs vermeye başladı. Başkan Akpınar, “Dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen esnafımıza, Karşıyaka’nın Filizleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

-SEFERBER OLDULAR-

İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine karşılıksız burs sağlamak adına Karşıyaka Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan ve kısa sürede hem ulusal hem de uluslararası onlarca yarışmada ödüller alan “Karşıyaka'nın Filizleri” için Bostanlı Pazaryeri de seferber oldu. Apartmanlar, taksi ve dolmuş durakları, muhtarlar, spor kulüpleri, meclis üyeleri ve belediye çalışanlarının ardından; pazar esnafı da öğrenci okutmaya başladı. İzmir’in en büyük pazarlarından biri olan ‘BOSPA’da tezgah açan 300 esnaf, Karşıyaka’nın Filizleri Projesi kapsamında, 10 üniversite öğrencisinin bursunu üstlendi. Pazarcılar, kendi aralarında para toplayarak, bu öğrencilerin her birine aylık 300 lira burs verecek.

-DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ-

BOSPA esnafına teşekkür ziyareti yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyaka’nın Filizleri’ni Geleceğe Hazırlıyoruz - Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz Projemiz, gün geçtikçe dalga dalga yayılmaya devam ediyor. Apartman sakinlerinin ardından taksi durakları, taşeron işçiler, muhtarlar derken, Bostanlı Pazaryeri esnafı da öğrenci okutmaya başladı. BOSPA’daki esnaf arkadaşlarımıza, böyle anlamlı bir projeye destek verdikleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Bizim hedefimiz sadece Karşıyaka’daki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin burs alması değil. Hedefimiz; İzmir’deki, Türkiye’deki ihtiyaç sahibi öğrencilere, toplumsal dayanışmanın en güzel örneği olan bu projeyle destek vermektir” dedi.

-“SAYIYI ARTTIRACAĞIZ”-

Karşıyaka’nın Filizleri’nin destekçileri arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten Bostanlı Pazaryeri esnafı ise, “Değerli Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’ın başlattığı ve tüm Türkiye’de ses getiren bu projeye bizim sessiz kalmamız düşünülemezdi. Karşıyaka’nın Filizleri’nin sonuna kadar arkasındayız. 10 öğrenci ile başladık ve bu sayıyı daha da arttıracağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.