Öne Çıkanlar galataport Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk uyuşturucu Gıda ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SÜLEYMAN SOYLU çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı çalışma bakanı seçim çanakkale

Karşıyakalı Kadınlardan Yılbaşı Zumbası!

Yıl boyunca devam eden ücretsiz sabah sporu etkinlikleriyle binlerce kişiye hizmet veren Karşıyaka Belediyesi, 2019’un son zumba etkinliğini de ‘Yeni Yıl’ konseptiyle gerçekleştirdi. Muharrem Candaş Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyona yaklaşık 150 kadın katıldı. Kırmızı giysileriyle eğitmenler eşliğinde zumba yapan katılımcılar, 2020’yi neşe ve coşkuyla selamladı.

YENİ YILDA DA SÜRECEK
Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından hafta içi her sabah gerçekleştirilen sabah sporu buluşmaları, yeni yılda da devam edecek. Aktivitelere kış sezonu boyunca Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu, Muharrem Candaş Spor Salonu ve 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Yoga, pilates, sabah sporu ve zumba etkinliklerinin yer aldığı programa ilişkin 367 00 60 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.