Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan babacan

Kartal Belediyesi'nden Dünya Barış Günü Etkinliği

1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında ‘İnanış Ezgileri’ korosu Surp Nışan Ermeni Kilisesi’nde dinleyicilerle buluştu.
 
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik Surp Nışan Ermeni Kilisesi’nde yapıldı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Feyyaz Kaynak, Nuran Keriş’in yanı sıra; birim müdürleri ve belediye meclis üyelerinin katıldığı etkinlikte ‘İnanış Ezgileri’ korosu dört semavi dinden ilahiler seslendirdi. 



Gülcan Koca’nın şefliğini yaptığı koro izleyenlerden tam not aldı. Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, “Bugün bir ilki yaşadık; ama umarım bir son olmaz. Başka inanç mekanlarında da bu tür kültürel etkinliklerde buluşuruz. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında ‘İnanış Ezgileri’  korosunun dört semavi dinden seslendirdiği ilahileri Periscope uygulamasıyla 10 bin kişi izledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.