Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs türkiye vakıfbank merkez bankası abd esnaf TarımÜFE 10 Kasım amerika

Kartal Belediyesi’nden Suna Keskin Ve Melek Baykal’a Onur Ödülü

Kartal Belediyesi, ‘Dünya Tiyatrolar Günü’ kutlamaları kapsamında sahnelenen “Ahududu” oyununa ev sahipliği yaptı. Sanatçı Suna Keskin ve Melek Baykal’a onur ödülü takdim edildi.
 
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan programda Joseph Kesselring’in yazdığı ve Nedim Saban’ın yönettiği “Ahududu” adlı oyun, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelendi.
 
İnsanları huzura kavuşturmak, yalnızlıklarından kurtarmak için zehirleyen Müşfike ile Mürşide ve onların çevresindekilerin hikâyesini anlatan oyunun kadrosunda; Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban, Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu ve Bülent Seyran yer aldı. Oyuna yoğun ilgi gösteren Kartallılar, dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tarihe geçen ‘Ahududu’ oyununa yoğun ilgi gösterdi.
 
-BAŞKAN ÖZ’DEN ONUR ÖDÜLÜ-
 
Gecenin sonunda Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, oyunculara teşekkür ederek oyuncular adına Nedim Saban’a plaket takdim etti. Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında her yıl verilen ‘Onur Ödülü’, tiyatronun duayenleri Suna Keskin ve Melek Baykal’a takdim edildi. Oyuncuların Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlayan Başkan Öz, “Tiyatro, insanı düşündüren bir şey. Tiyatro, sadece ufak bir mesajla da ne demek istediğini anlatır. Kısa bir süre sonra Türkiye daha özgür, sanata daha yatkın bir yola girecek inşallah. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.
 
Onur Ödülü’nü alan Melek Baykal ve Suna Keskin, Başkan Öz’e teşekkür ederek gelecek güzel aydınlık günler temennisinde bulundu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.