Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Kartal Belediyesi’nden Yaşlılar Haftasına Özel Ziyaret

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, yaşlılar haftası dolayısıyla Kartal’da bulunan bazı huzurevlerini ziyaret etti.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Türkmen, yaşlılar haftası dolayısıyla huzurevi ziyaretlerinde bulunundu. İlk ziyaretini Gümüşpınar Mahallesi’nde yer alan Türk Kızılayı Zeynep Nedim Oyvar Huzurevi’ne gerçekleştiren Türkmen’in ikinci durağı ise Kartal Çarşı Mahallesi’nde yer alan Dr. Beşir Akınal Huzurevi oldu. Yaşlılarla yakından ilgilenen Türkmen, “Yaşlıların yaşam deneyimlerini önemseyen, bu deneyimlerin genç kuşaklar için büyük bir nimet olduğunu her fırsatta savunan Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde çalışmalarımız devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün girişimleriyle başlatılan Huzurevi projemizde; led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamalara yer verdik. O binayı da çok yakın zamanda Kartalımıza kazandıracağız. Kartal Belediyesi ailesi olarak tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftası’nı kutluyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.