Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

Kartal’da Bayram Öncesi Hijyen Denetimi

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi pastaneleri ile tatlı imalathanelerini denetledi.
 
Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı’nda Kartallıların daha sağlıklı gıda tüketimi yapabilmesi amacıyla ilçede bulunan pastane ve imalathanelerde kontrollerde bulundu. Kartal’da bulunan tatlı, pasta, börek imalathaneleri, pastane, lokanta ve benzeri işletmeleri titizlikle inceleyen ekipler, ilgili yasa ve yönetmelikler çerçevesinde işletmelerin sağlık kurallarına uygunluğunu, ruhsat ve ürünlerle alakalı gerekli şartları taşıyıp taşımadığını kontrol etti. Yapılan denetimde işletmelerde eksik görülen yerler işletme sahibine bildirilerek eksikliğin giderilmesi için süre tanındı.
 
Konuyla ilgili yetkililer şöyle konuştu:
 
“Ramazan ayının sonuna yaklaşırken ilçemiz genelindeki tatlı ve şekerleme üreten tesislerde rutin denetimlerimizin dışında halkımızın daha güvenli ve sağlıklı koşullarda üretilen ürünleri tüketmesi için denetimlerimizi hızlandırdık. Bugün de baklava, börek şekerleme imalatı yapan yerleri gezdik. Eksikleri olanlara bunların giderilmesi için süre tanıdık. Vermiş olduğumuz sürenin sonunda eksiklerini belirlediğimiz işletmeleri tekrar gezerek kontrollerini sağladık. Temiz, düzgün, sağlıklı koşullarda üretim yapanlara da teşekkürlerimizi ilettik.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.