Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Kartal’da ‘Kadın Olmanın Ve Kadın Doğmanın Önemi’ Semineri Yapıldı

Kartal Soğanlık Kültür Merkezi’nde Değişim ve Dönüşüm Terapisti Özden Ulaşoğlu Bitiş tarafından "Kadın Doğmanın ve Kadın Olmanın Gücü" adlı bir seminer verildi.

Kartal Belediyesi tarafından “Kadın Doğmanın ve Kadın Olmanın Gücü” adlı bir seminer verildi. Kartallı kadınların ilgi gösterdiği seminerde terapist Özden Ulaşoğlu Bitiş, kişisel deneyimlerinden başlayarak kadın olmanın getirdiği özelliklerin hayatı nasıl etkilediğini anlattı. Kadın olmanın zorluklarının yanı sıra faydalarını da aktaran Bitiş, kadınlara günlük yaşamlarında yapabilecekleri bazı davranışları aktardı. Yaklaşık 1 saat süren seminerde katılımcılar da soruları ile seminere katıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.