Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Kartallı Çocuklar Buz Pateniyle Eğlenecek

Kartal Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projelerden biri olan Mehmet Ali Büklü Parkı Yapay Buz Pisti, yarıyıl tatiline giren öğrencilerin yeni eğlence merkezi oldu. Gün boyunca buz pistinde eğlenen çocuklar, hem enerjilerini atıyor hem de bu sporla dengede durmayı öğreniyor.

Göreve geldiği 2009’dan beri yeşil alan miktarını iki katına çıkaran Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün projelerinden biri olan Mehmet Ali Büklü Parkı, çocukların gözdesi oldu. Yarıyıl tatili nedeniyle çeşitli aktiviteler yapmak isteyen çocuklar, Büklü Parkı içinde yer alan yapay buz pistinde eğitmen yardımı ile buz üzerinde dengede durmayı ve daha sonra da kaymayı öğreniyor. Buzda kayma konusunda deneyimli olan minikler ise gün boyu pistte patenleriyle hünerlerini sergileyerek tatilin tadını çıkarıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.