Kazan’da Pazarlar Özel Solüsyonla Temizleniyor

Kazan Belediyesi, vatandaşların ve pazarcı esnafının daha hijyenik bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak için ilçe genelindeki pazar yerlerini, özel solüsyonlarla temizleyerek dezenfekte ediyor.

Kazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazarların açılışından önce ve sonrasında ilçe genelindeki tüm pazar yerlerini sürekli olarak özel solüsyonlarla temizliyor. Böylece, vatandaşlar ve pazarcı esnafı hijyenik ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini gerçekleştiriyor. Vatandaşlar ve pazarcı esnafı da Kazan Belediyesi’nin bu uygulamasından memnun.



Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, pazar yerlerinin yoğun olarak kullandığını, buralardaki hijyen ve temizliğe ayrı bir önem verdiklerini belirtti. Başkan Ertürk, “Temizlik ekiplerimiz bu kapsamda hazırlanan özel solüsyonla pazar yerlerimizi açılış öncesi ve sonrası temizliyor. Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafının huzurlu ve temiz bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.