Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Kent Tiyatrosu Çiçekler Solmasın’la Devam Ediyor

Ocak ayına Ağzı Çiçekli Adam ve Sayfiyede Yaz ile başlayan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu Çiçekler Solmasın’la sahne almaya devam ediyor.

Mamak Kelediyesi Kent tiyatrosu Sosyal mesaj içerikli oyun olan Çiçekler Solmasın şubat ayı sonuna kadar sahnelenmeye devam edecek.  Sosyal medya içerikli oyun aileler tarafından da yoğun şekilde rağbet görüyor. Sosyal mesajlarıyla dikkat çeken oyun uyuşturucunun bireyler ve aileler üzerindeki yıkımını gözler önüne seriyor.  ‘Uyuşturucunun kölesi olma hayatının efendisi ol’ temasıyla işlediği Çiçekler Solmasın adlı oyun bir erkek bir kadın iki genç üzerinden uyuşturucu bağımlılığını işliyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Gençlerimizi ve aileleri uyuşturucuya karşı en doğru şekilde bilinçlendirmeliyiz. İşte sahnelenen bu oyunda mesajlarıyla uyuşturucunun nasıl bir tehlike olduğunu dile getiriyor” dedi. Çiçekler Solmasın adlı oyunu Mamak Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak kaleme aldı.


 
Kent Tiyatrosunda yeni oyunlar için çalışmalar da devam ediyor
Yeni oyunlar için çalışmalarına da devam eden Kent Tiyatrosu Mart ayında görkemli bir Çanakkale oyununa imza atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl oluşturulan Çanakkale Platosu’nda şanlı destanı canlandıran Kent Tiyatrosu bu yılda şanlı zaferi yeniden canlandırmak için çalışmalara başladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.