Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin beşiktaş Shanghai Astronomi Müzesi chp haberleri chp niğde milletvekili ömer fethi gürer tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan tüik ORDU cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Ulusal Vefa Programı

Kızılcahamam Ankara Festivalinde Yerini Aldı
Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali"nde Kızılcahamam Belediyesi  yerini aldı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney," İlçemizin tanıtımı adına her fırsattan Kızılcahamam'ı her alanda tanıtıyoruz diyerek İlçemizin tarihi dokusunu kaplıcalarını, yöresel ürünlerini, suyunu, madensuyunu ve İlçemize kazandırdığımız projelerimizi yine tanıtmak için Ankara Büyük Şehir Belediyemizin Atatürk Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivalinde yerimizi alarak tanıtımlarımıza başladık 06 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek olan festivaldeki standımıza Hemşerilerimizi ve misafirlerimizi bekliyoruz" dedi.


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.