Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay ekonomi haberleri atatürk

Kızılcahamam Yeni Belediye Binası Önüne Şehitler Anıtı Yapıldı

Kızılcahamam Belediyesi yeni hizmet binasına taşınmasının ardından, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenleme çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Muhittin Güney bugün Belediye yeni hizmet binası çevresinde yaptığı incelemeler sonucunda resmi bir açıklama yaptı.

Başkan Muhittin Güney açıklamasında; “Yaklaşık 3 ay önce geçtiğimiz yeni Belediye Hizmet binamızın eksiklerini tamamlayarak çevre düzenlemesini de hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Çevre düzenlemesinde bizler için tarihleri ve günleri çok önemli olan bir günde ilk olarak 30 Ağustos Zafer Bayramımızda dev Türk Bayrağımızı göndere çektik. İkinci bir çalışmamız olan İlçemizdeki şehitlerimizin tamamını kapsayan Şehitler Anıtımızı yaparak tamamladık, bu eserimizi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Cumhuriyetimize, Demokrasimize ve Şehitlerimize saygı adına yapılmış bir eser olarak hizmetlerimizin arasına ekledik.

Diğer yandan Enerjisini güneşten alan bir kolaylığı ve teknolojiyi yine halkımızın hizmetine yeni Belediye Hizmet binasının önüne koyarak sunduk. Burada Güneş enerjili, Telefon şarjı ve İnterneti olan bir bank yaparak misafirlerimiz teknolojik aletlerini burada oturarak kullanabilecekler, bu alanda kimse enerjisiz kalmayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.