Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Kulüpler Kros Ligi 2. Kademe Yarışmaları Kuşadası’nda Yapıldı

Turkcell Kulüpler Kros Ligi 2’inci kademe yarışları, Kuşadası Adagöl Kros Parkurunda yapıldı. Kuşadası Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen yarışlarda 330 sporcu mücadele etti.

Kuşadası, Türkiye Atletizm Federasyonu 2020 yılı faaliyet takviminde yer alan Turkcell Kulüpler Kros Ligi 2’inci Kademe Yarışları’na ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin farklı kentlerinden 330 sporcunun katıldığı kros yarışlar U20 kadınlar, U 20 erkekler, büyük kadınlar ve büyük erkekler kategorilerinde gerçekleşti. 1 gün boyunca devam eden yarışlarda dereceye giren sporcu ve takımlar madalyalarını Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Sarıdedeoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülden Güllüdağ’ın elinden aldı. 

Turkcell Kulüpler Kros Ligi ikinci Kademe Yarışları’nda birinci olan  takım ve sporcular şöyle; 

U 20 Kadınlar 

Ruken Tek- Batman Petrol Spor (Ferdi)

İstanbul Fenerbahçe Spor Kulübü (Takım)

U 20 Erkekler 

Ayetullah Aslanhan-İstanbul Fenerbahçe Spor Kulübü (Ferdi)

İstanbul Fenerbahçe Spor Kulübü (Takım)

Büyük Kadınlar

Dais jepto- İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübü (Ferdi)

İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübü (Takım)

Büyük Erkekler

Getaye Fisseha-Ankara BŞB Ego Spor Kulübü (Ferdi)

İstanbul BŞB Spor Kulübü (Takım)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.