Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’den Melih Gökçek’e Tepki

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bir televizyon kanalının Kuşadası ilgili yaptığı yalan haberi sosyal medya hesabından paylaşan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e tepki gösterdi.  Kişisel Twitter hesabı üzerinden Gökçek’e tepki gösteren Başkan Ömer Günel, “A Haber’den Kuşadası’nı izleyeceğinize, evinizdeki kameralardan Ankara’nın sellerini izleseydiniz keşke” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’na gelerek MHP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’la röportaj yapan televizyon kanalı, berrak suyu çekerek ‘işte CHP gerçeği’ şeklinde yayına vermişti. Bayraktar ile birlikte derenin Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu ve fosseptiğin bu noktadan deşarj edildiğini öne süren televizyon kanalının iddialarının gerçeği yansıtmadığı bölgede yetkinin ise DSİ’de olduğu ortaya çıkmıştı.

Televizyon kanalının yaptığı haberi sosyal medya hesabında “CHP Belediyesi demek örnek belediye demek. Ver oyunu CHP’ye oyunla rezil ol” notuyla paylaşan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e yanıt Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’den geldi. Belediye Başkanı Ömer Günel sosyal medya hesabından gösterdiği tepkide “Melih Bey, sıkıntıya sebep olan Damlacık Deresi, DSİ'nin yetkisi ve sorumluluğu altındadır. Hükümet bu sorunun çözümü için hiçbir çalışma gerçekleştirmemiştir. A Haber’den Kuşadası’nı izleyeceğinize, evinizdeki kameralardan Ankara’nın sellerini izleseydiniz keşke” sözlerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.