Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Kuşadası Gençlik Festivali Başladı

Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Gençlik Festivali, Davutlar Sevgi Plajı'nda başladı.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, halka açık ve ücretsiz olan ilk gün konserlerinde Set, Yeni Türkü, Moğollar ve Islandman sahne aldı. “Her zaman iyi müzik” sloganıyla düzenlenen kamplı festivalin ilk gününe Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen on binlerce gençle beraber Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Tufan Asrav ve Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Davutlar Sevgi Plajı'nda beş gün boyunca devam edecek festivalin ikinci gününde Pentagram, Ceza, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Erdem Yener, Murder King, The Madcap, Duman, Ümit Besen & Pamela, Umut Kuzey, Melek Mosso, What Da Funk ve Piiz sahne alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.