Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk Muhbir ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Kuşadası'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Kuşadası'nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kaymakamlık makamındaki bayramlaşmayla başlayan kutlamalar, çelenk koyma töreniyle devam etti.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zaferi’nin 96. yıl dönümü ilçede büyük bir coşkuyla kutlandı. Sabah saat 10.30’da Atatürk Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreninde konuşan, Kuşadası Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Hüseyin Kurt "Bugün ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk Ordusu’nun kesin zaferi elde ettiği gündür. Nesiller boyu gururla taşınacak olan 30 Ağustos Zaferi kahraman Türk Ordusu’na Silahlı Kuvvetler Günü olarak armağan edilmiştir. Bilinmelidir ki bugüne kadar nice fedakarlıklarda bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri, bugünden sonra da ülkenin bölünmez bütünlüğü, huzur ve bekasını korumak için azim ve kararlıkla çalışmaya devam edecektir " dedi.

Törende öğrenciler tarafından şiirler okundu ve Kuşadası Folklor Araştırma Derneği (KUFAD) ile Elifname Gençlik Spor Kulübü tarafından halk oyunları gösterileri sergilendi. Törenin ardından protokol üyeleri, TCG Gemlik Harp Gemisi’nde Fırkateyn Komutanı Koray Vural tarafından verilen öğle yemeğinde Kuşadalı şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.