Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Servis Şoförleri

Kuşadası'nda Kınalı Kuzular Askere Uğurlandı

Kuşadası Belediyesi, vatani görevlerini yapmak için askere gidecek gençleri yalnız bırakmadı. Güzelçamlı Mahallesi'ndeki uğurlama programına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, asker adaylarına hayırlı tezkereler diledi.



Kuşadası Belediyesi, vatani görevini yerine getirmeye hazırlanan gençleri asker uğurlama töreninde bir araya getirdi. Güzelçamlı Düğün ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen moral ve motivasyon programına Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan da katıldı. Yemeklerin yendiği, kınaların yakıldığı, halayların çekildiği törende Başkan Yardımcısı Turan, Peygamber ocağına katılacak gençlerin ailelerine evlatlarının sağ salim görevlerini tamamlayıp kendilerine kavuşmaları dileğinde bulundu.

"HAYATA BAKIŞ AÇINIZ DEĞİŞECEK"

Askerlik vazifesinin Türkiye'deki en kutsal görevlerden biri olduğunu belirten Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, "Askerliği sadece nöbet tutmak, silah kullanmayı öğrenmek olarak düşünmeyin. Birliklerinizde alacağınız eğitim sizlere sorumluluk bilincinin ne olduğunu öğretecek. Askerden sonra hayata bakış açınız değişecek. Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.