Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Kuşadası'nda Kurban Bayramı Hazırlıkları Sürüyor

Kuşadası Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlıkların hijyenik ve sağlıklı bir ortamda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli hazırlıklara devam ediyor.

Kuşadası, Davutlar ve Güzelçamlı’da kurban satış ve kesim alanlarını belirleyen Kuşadası Belediyesi, bayramda kesim hizmeti verecek. Hayvanların kesimi profesyonel kasaplar tarafından Kuşadası ve Davutlar’da yer alan belediyeye ait mezbahalar Güzelçamlı Mahallesi’nde belirlenen kesim alanında yapılacak. Kuşadası Kaymakamlığı Kurban Kesim Komisyonu’nun belirlediği alanlar dışında kurban kesimi yapılmaması içinse Kuşadası Belediyesi ekipleri bayram boyunca görev başında olacak.

Kurbanlık satışı ise Kuşadası Belediyesi denetimi ile ilçenin üç farklı noktasında sürüyor. Kuşadası-İzmir karayolu üzerinde bulanan Deve Güreşi Arenası ile Davutlar ve Güzelçamlı Mahallelerinde belirlenen noktalarda kurulan kurban satış noktalarında, sağlık raporları denetimi ve sağlık kontrolleri Kuşadası Belediyesi Veterinerleri tarafından yapılan büyük ve küçükbaş hayvanlar satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.