Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin

Kuşadası Uluslararası Voleybol Turnuvasında Dostluk Kazandı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Uluslararası Kuşadası Voleybol Dostluk Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvanın galibi Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı oldu. Elde edilen gelirin Kuşadası Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne bağışlandığı turnuva büyük ilgi gördü.

DOSTLUK TURNUVASININ GALİBİ VAKIFBANK

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın yanı sıra Vakıfbank, Olympiacos ve SC Schweriner takımlarının mücadele ettiği 3 günlük turnuva, Kuşadalı sporseverlere unutulmaz bir voleybol heyecanı yaşattı. Aydın Büyükşehir Belediyespor ve SC Schweriner arasında oynanan son maçta Aydın Büyükşehir Belediyespor 25-23, 26-24, 19-25 ve 25-23’lük setlerle 3-1 galip gelirken turnuvanın birincisi, 3 galibiyeti olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı oldu. Turnuvanın ikincisi Aydın Büyükşehir Belediyespor olurken, üçüncü Alman SC Schweriner, dördüncü ise Yunan Olympiacos oldu.

27 Eylül-29 Eylül tarihleri arasında 6 maçın oynandığı turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde takımlar kupalarını Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve Kuşadası Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Hasan Tahsin Öztürk’ün elinden aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Toprak 4 yıl önce

Kapalı spor salonu değil , spor salonu. Salon zaten kapalı bir mekandır.