Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

'Kuzucuklara' Yeni Anaokulu

Tiyatro ve sinema yaşamında oyunculuğuyla imzaladığı eserlerin yanında televizyon izleyicilerinin de sevgisini kazanan Adile Naşit’in “kuzucukları”, Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin yaptırdığı, adını taşıyan bir anaokulunda okuyacak.

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek ilköğretime hazırlayan Yenimahalle Belediyesi, iki yeni anaokuluyla 210 miniğe daha hizmet verecek.

Başkan Fethi Yaşar’ın direktifiyle, modern ve çağdaş yapı elemanları kullanılarak inşa edilen iki anaokulunda 3-6 yaş arası çocuklara hileli oyun indir hizmet verecek olan belediye, açılış için gün sayıyor.

-“A’DAN Z’YE TAM DONANIMLI ANAOKULLARI”- 

Burç Mahallesi’nde bin 800 metrekare kapalı alanı bulunan dört katlı Adile Naşit Anaokulu ve Gündüz Bakımevi’nde 8 adet derslik, 4 adet uyku odası, öğretmenler odası, rehberlik servisi, revir ve doktor odası, yemekhane, kapalı teras, çok amaçlı salon, iç bahçe, çamaşırhane, mutfak açık ve kapalı oyun alanı ile oyuncaklar bulunurken, Yunus Emre Mahallesi’nde açılacak olan bin 150 metrekare kapalı alana sahip beş katlı Ragıp Tüzün Anaokulu ve Gündüz Bakımevi’nde ise 7 adet derslik 3 adet uyku odası, öğretmen, doktor, psikolog ve idari odaların yanında, kapalı ve açık oyun alanları ile oyuncaklar, yemekhane, kapalı teras ve mutfak bulunuyor.

-“ANAOKULLARIMIZA YOĞUN TALEP VAR”- 

Son kontrolleri yaparak inşaatı tamamlanmış anaokullarını gezen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocukların rahat, mutlu ve huzurlu bir öğrenim görmesi ve neşeli zamanlar geçirebilmeleri için tüm ayrıntıları düşündüklerini belirterek, “Anaokullarımızda çocuklarımız küçük yaşta okul öncesi eğitimle eğitim öğretim hayatına tam donanımlı olarak hazırlanıyor. Ağaç yaşken eğilir. Küçükken çocuğa ne aşılarsanız büyüdüğünde meyvesini de yersiniz. Biz anaokullarımıza büyük önem veriyoruz. Verdiğimiz eğitim kalitesi ve çocuklarımıza hazırladığımız koşullar nedeniyle anaokullarımıza yoğun talep oluyor ve talebi karşılamakta zorlanıyoruz. Bu nedenle iki yeni anaokulunu daha hizmete açacağız. Şimdiden tüm Yenimahalle halkına hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.