Lüleburgaz’da Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Başladı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında ‘Yaygın Bir Yerel Demokrasi İçin vatandaşların katılımı, dayanışma şartı ve taahhütleri’ temalı etkinlik programı düzenleniyor.

Lüleburgaz’da Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Etkinlikleri başladı. Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen  ‘Yaygın Bir Yerel Demokrasi İçin vatandaşların katılımı, dayanışma şartı ve taahhütleri’ temalı etkinlikler, 15 Ekim’e kadar sürecek.

Etkinlikte Lüleburgaz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Reşide Candan ve Lüleburgaz Belediyesi Endüstri Mühendisi Zeynep Tüfekçioğlu’nun yaptıkları sunumların ardından, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Avrupa Yerel Demokrasi Haftası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Halebak, konuşmasında, “Basın çok önemli bir gücümüz. Bu gücü doğru kullanabilirsek ilerleyebileceğimiz inancındayım. Evrensel değerleri yukarı çıkarabilmek için hep birlikte mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Demokrasinin önemine vurgu yapan Halebak, “Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. Diğer alanlarda farklı görüşlerimiz olabilir. Bunların hiçbiri demokratik bir yapının çatısını oluşturmamıza engel değil” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.