Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çeyiz Kadar Önemli

Maltepe Belediyesi'nden

Maltepe Belediyesi, kadın cinayetleri, şiddet ve tecavüzlerin önüne geçerek duyarlılık oluşturmak adına "Hayata İz Bırakıyoruz" etkinliği başlattı.

Maltepe Belediyesi Kadın, Aile ve Engelli Hizmetleri Müdürlüğü öncülüğünde, kadın cinayetleri, şiddet ve tecavüzlerin önüne geçerek duyarlılık oluşturmak, ayrıca kadınların barış, eşitlik ve özgürlük taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek adına "Hayata İz Bırakıyoruz" etkinliği başlatıldı.

Rengarenk boyalarla el izlerinin bez afişe basıldığı etkinliğin başlangıcını, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı. Maltepe Belediyesi hizmet binasında düzenlenen programa Başkan Yardımcısı Canan Döner, CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Alçınkaya Babacan ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Kılıç’ın kırmızı, eşinin ise mor boya kullanarak el izini bastığı dev bez afiş, 7 Mart Pazartesi günü saat 12.00’de vatandaşların katıldığı bir etkinlikle, belediye önünden ilçe meydanına uzanan yol üzerinde açılacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.