Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Mamak Aile Merkezleri’ne Kayıtlar Eylülde Başlıyor

Mamak Belediyesi tarafından oluşturulan Aile Merkezleri 2017-18 dönemi kurs kayıtları, Eylül ayında başlıyor.
 
Mamaklı kadınlara birçok hizmet veren Aile Merkezleri, yeni dönem kayıt tarihini açıkladı. Cilt Bakımı, Takı Tasarım, İğne Oyası, Dikiş (Giyim),Taş Bebek, Diksiyon, Nakış(Makine/El nakışı),Tezhip, Şiş Dantel, Alüminyum Kabartma, Resim, Bilgisayar, Tel Kırma, Ahşap Boyama, Okuma-Yazma, Kuaförlük, Kuran Kursu, Spor, Yabancı Dil(İngilizce/Arapça) gibi kursları bulunan Aile Merkezleri’ne Eylül ayında başvurulabilecek.
 
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, konuyla ilgili “Kursiyerlerimiz kendi alanlarında uzman eğitimciler tarafından ücretsiz olarak yirmi farklı branşta eğitim alıyor. Ayrıca hanımların eğitim kalitesini yükseltmek, kendilerini geliştirmek, mesleki ve sosyal alanda bilinçli birey ve anne olabilmelerine olanak sunuyor” şeklinde konuştu.
 
Abdinpaşa, Ahmet Yesevi, Laika Akbilek, Nene Hatun, Tenzile Erdoğan, Necip Fazıl, Başak, Lalahan, Neşet Ertaş, Seğmen Konağı, Kutludüğün, Zübeyde Hanım, Şafaktepe ve Yeşilbayır’da bulunan Aile Merkezleri’ne başvuru için kimlik fotokopisi, ikametgah, üç adet fotoğraf ve üyelik formu gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.