Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Mamak'ta 4 Bin Kişi Aynı Sofrada İftar Açtı

Mamak’ta, Ramazan Ayı’nın bereketi ve samimiyeti her akşam kurulan iftar sofralarında doyasıya yaşanıyor. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tüm mahalle sakinlerinin bir araya geldiği iftar buluşmalarında bu kez Yeşilbayır ve Şahapgürler Mahalle sakinleri aynı sofranın etrafında oruç açtı. 4 bin kişinin katıldığı iftar programına Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir, meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Köse, düzenlenen iftar programlarıyla birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğu pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sofralar sizlerle güzel

İftar öncesi masaları gezerek vatandaşlara hal hatır soran Köse, “Ramazan’ın ruhu bu sofralarda yaşanıyor. İnsanlar bu sofralarda birbirleriyle kaynaşıyor, aynı sofranın etrafında buluşup Ramazan'ın bereketini ve güzelliğini birlikte yaşıyor. Amacımız vatandaşlarımızın Ramazan coşkusuna ortak olmak ve aynı manevi iklimi birlikte solumaktır. İftar davetimize katılarak soframızı zenginleştiren Mamaklı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu sofraları biz kuruyoruz ama sizler güzelleştiriyorsunuz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.