Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon chp haberleri

Mamak’ın Alt Yapısı Masaya Yatırıldı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede gerçekleşen ve yapımı devam eden alt yapı çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Mamak ASKİ Bölge Müdürü Ercan Zengin ve teknik heyeti ile bir araya geldi. Mamak Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen görüşmede ana gündem maddesi kanal ve yağmur suyu hatları oldu. Akgül, “Gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerek ilçe belediyemiz Mamak’ın sağlam alt yapıya kavuşması için gece gündüz çalışıyoruz’’ dedi.

Koordineli ve sistemli çalışıyoruz

Mamak’ın alt yapısının masaya yatırıldığı toplantıda Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “İlçemizin tamamında çalışmalar yaparak alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturduk. Ankara Büyükşehir Belediyemiz, ASKİ Genel Müdürlüğümüz ve belediyemizin koordinasyonunda alt yapı faaliyetlerini sistemli bir şekilde gerçekleştirmeye de devam ediyoruz” dedi.

Daha uzun süreli hizmet

Alt yapı çalışmalarının bitiminin ardından gerek Büyükşehir ekipleri gerekse Mamak Belediyesi ekiplerinin asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdiklerini de ifade eden Akgül, “Uzun süreli ve sağlıklı bir alt yapı için çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.