Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Mamak’ta 2 Açılış Birden

2017-2018 Eğitim Öğretim sezonunun sonuna gelen Mamak Belediyesi aile merkezleri eserlerini bir bir görücüye çıkarmaya devam ediyor. İğne oyasından, takı tasarıma, dikiş-nakıştan şiş dantele kadar birçok branşda kursiyerlerin yaptığı binlerce ürün vatandaşların beğenisine sunuluyor. İlçede bulunan 14 aile merkezinden bu hafta sergi açılışı yapılan ise Laika Akbilek Aile Merkezi ve Nenehatun Aile Merkezi oldu. Açılış programlarına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, eşi Zeliha Akgül, meclis üyeleri, çok sayıda kursiyer ve vatandaş katıldı.

3 aile merkezi daha

İlçede bulunan 14 aile merkezinin 2018 yılı sonu itibari ile 17’ye çıkacağını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ”Merkezlerimizin sayısını her yıl artırmamızdaki tek sebep, hanım kardeşlerimizin sosyal hayatta daha aktif olmaları hem de aile kurumuna katkı sağlamaları. Bizim bütün amacımız vatandaşımıza hizmet etmek. Bölge insanımıza faydalı olmak” dedi.

Yeteneklerini ortaya çıkardılar

Unutulmaya yüz tutmuş motifler ile modern çizgilerin kadınların elinde hayat bulduğu sergiyi inceleyerek, kursiyerlerle sohbet eden Akgül, “Aile merkezlerimiz, hanım kardeşlerimizin heyecanı oldu, umudu oldu, birçok kişi kurslarımıza gelerek hayallerini gerçekleştirdi. Aile merkezlerimiz, Mamak’ta sanatsal becerilerin gelişmesine, hanım kardeşlerimizin belki de bugüne kadar fark edemedikleri yeteneklerinin ortaya çıkmasına vesile oluyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.