Mangal Partisinden Sürpriz Düğün Çıktı!..

Marmarisli turizm emekçilerinin geleneksel buluşması, bu kez büyük bir sürprize sahne oldu.

Grand Yazıcı Club Turban Hotel Teknik Servis çalışanlarının, son 4 yıldır gerçekleştirdiği ve son ikisini Gökkuşağı Apart Otel Garden Bar’da yaptıkları, “Grup Motivasyon” buluşmasında, ekip çalışanlarından Tayfun Tekbıçak, yine mesai arkadaşı olan  Ceren Çoban’a yaptığı evlilik teklifiyle, dayanışma gecesine noktayı koydu.


Yaklaşık 20 iş arkadaşının aileleriyle birlikte 40 kişinin katıldığı buluşmada, Etkinlik Sorumlusu Grand Yazıcı Club Turban Hotel Teknik Müdürü Soner Böcekoğlu; Teknik servis olarak 4 yıldır yılda iki kez bu buluşmaları yaptıklarına dikkat çekerek; “ İlk kez böyle güzel bir sürprizle karşılaştık. Sanırım nedeni burada akşamları da Gökkuşağı’nın ortaya çıkması oldu. Biz buna Gökkuşağı Büyüsü diyelim artık.” dedi.


Evlilik teklifi anında önce oldukça uzun bir süre naz yapıp, sonrasında teklife defalarca “Evet” diyen gelin adayı Ceren Çoban da; “Tayfun’la 3 yıl önce tanıştık, 1 yıldır da görüşüyorduk. 4 ay önce de olabilir derken, bugün yaptığı evlilik teklifi, benim için de büyük bir sürpriz oldu. Sanırım düğünümüzü de sezon sonu, yılsonunda yine burada bulunan iş arkadaşlarımızla birlikte yaparız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.