Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Marmaris Belediyesi'nden "Yayaya Saygı' Mesajı

Marmaris Belediyesi Trafik sistemimizin en önemli sorunlarından olan "yayaya yol verme" konusunda dikkat çekici bir mesaj hazırladı.

Bayram öncesinde ilçede yaşanacak yoğun araç trafiğini düşünerek hazırlanan panolarda "Yayaya saygılı Marmaris'e hoşgeldiniz! İyi tatiller." mesajına yer verildi. Marmaris Belediyesi 2 yıl önce de amatör tiyatrocularla birlikte yayalar için bir kampanya düzenlemiş ve bu çalışma ile sürücülerin yayalara güvenli bir şekilde yol vermesi gerektiği vurgulanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.