Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

"Marmaris'i Halkımızla Beraber Yönetim Sorunları Birlikte Çözeceğiz"

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay; 7'den 77'ye herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Oktay, "Marmaris'i ben değil tüm halkımızla birlikte, beraber yönetip sorunları birlikte çözeceğiz." dedi. 


31 Mart Yerel Seçimlerine 25 gün kala vatandaş ziyaretlerini artıran CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay ziyaretlerine, hafta sonunda Marmaris'in en büyük mahallesi olan Armutalan'da devam etti.

Armutalan ziyaretleri sonrasında yeni haftaya Huzurevi ziyaretiyle başlayan CHP Adayı Mehmet Oktay;  huzurevi sakinleriyleriyle yaşam şartlarını görüştü ve Marmaris için her gelir grubundan vatanların ihtiyacına cevap olacak, daha iyi bir huzurevinin ve gerçek bir yaşlı bakımevinin yapılmasının zamanının geldiğine dikkat çekti.

Mahalle ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden CHP Adayı Oktay, gün içerisinde zaman zaman CHP Seçim Ofisi'ne uğrayarak, kendisiyle tanışmak isteyen vatandaşların isteklerini dikkate alarak, seçildiği takdirde yapacağı işler programına alıyor.

Seçime 25 gün kala, Marmaris sakinlerinden her geçen gün artan ilgi gören Oktay; ofis çalışmalarının ve vatandaş ziyaretlerine durmaksızın devam edeceğine dikkat çekerek; "Halkımız neredeyse biz orada olacağız. Marmaris'i ben değil tüm halkımızla birlikte, beraber yönetip sorunları birlikte çözeceğiz." dedi

Anahtar Kelimeler:
MarmarisArmutalan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.