Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 AİLE galatasaray kılıçdaroğlu rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd

Marmaris'in İlk Yol Bisikleti Takımı Kapadokya'da Yarıştı

Marmaris’in ilk yol bisikleti takımı Velomaris, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Nevşehir’de gerçekleştirilen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’nde yarıştı.

Marmaris Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Velomaris, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 29 Ağustos -2 Eylül tarihleri arasında Nevşehir’de gerçekleştirilen Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali’nde pedal çevirdi. Türkiye'nin yanı sıra yurt dışından da katılımların olduğu festivalde, uzun parkurda 106, kısa parkurda ise 151 sporcu mücadele etti. Kapadokya’dan başarıyla dönen takımdan Mehmet Tanaydı Kısa Parkur Master Erkek 65 Yaş üstü kategorisinde 1., Tolga Gök ise Uzun Parkur Master Erkek 35 Yaş üstü kategorisinde 2. oldu.

Yarışların ardından Marmaris’e dönen sporcular, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti. Bisiklet yollarının her geçen gün daha fazla kullanılmaya başladığını bu anlamda Velomaris Takımı’nın da güzel bir iş yaptığını ifade eden Acar, “Sizlerin bu faaliyetleri yerel basında, sosyal medyada yer alıyor. Böylece bisiklet hep gündemde kalıyor. Özellikle öğrencilerin okullarına bisikletle gelip gittiğini görüyoruz. Geçtiğimiz okul döneminde bir okulun önünde 100 tane bisiklet saydım. Bu bizler için çok mutluluk verici” dedi.  Acar, önümüzdeki günlerde kendisinin de bisikleti daha aktif kullanacağını belirtti. 

Anahtar Kelimeler:
MarmarisNevşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.