Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Marmaris'te 30 Nisan'da Bazı Yollar Trafiğe Kapanacak
Marmaris'te "Freeathlon Fun Race” etkinliğinden dolayı bazı yollar sabah 10-30-11.30 arası trafiğe kapatılacak.

Marmaris Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "30 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan “Freeathlon Fun Race” etkinliğinden dolayı sabah 10:30 – 11:30 saatleri arasında D-Resort Grand Azur Otel (cumhuriyet bulvarı) önünden itibaren sahile yakın olan trafik şeridi İçmeler yönüne, İçmeler mahallesi Kayabal caddesi ve İçmeler mahallesi Aşıklar Tepesi (seyir tepesi)’ ne kadar tek şerit olmak üzere kapanacaktır. Trafik akışı diğer şeritten çift yönlü olarak devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.