Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Marmaris'te Ralli Heyecanı

45 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en eski uluslararası motor sporu etkinliği olan Türkiye Rallisi, bu yıl ikinci kez Marmaris ve çevresinde düzenlenecek.

Bugüne kadar Avrupa Ralli Şampiyonası’nın en başarılı rallileri arasında yer alan Türkiye Rallisi organizasyonu, bu yıl FIA Avrupa Ralli Kupası kapsamında Balkan Ralli Kupası‘na dahil olarak gerçekleştirilecek. Yaklaşık 205 kilometre uzunluğundaki toprak zeminli 13 özel etaptan oluşan ralli, toplamda yaklaşık 610 kilometrelik parkurda koşulacak. Organizasyona, FIA tarafından atanan Avrupa’nın farklı ülkelerinden üst düzey gözlemci ve yöneticiler ile WRC fabrika takımlarının mühendis ve yöneticileri de katılacak. Marmaris Rallisi, 20-21-22 Ekim tarihlerinde 2. kez Marmaris'te düzenlenecek.

Öte yandan FIA Dünya Motor Sporları Konseyi, 13 yarıştan oluşan 2018 Dünya Ralli Şampiyonası’na Türkiye’yi de dahil ettiğini duyurdu. ‘Rally Turkey’, 2018 Dünya Ralli Şampiyonası’nın 10’uncu yarışı olarak 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında yine Marmaris ve çevresinde gerçekleştirilecek. 2018’in hazırlıkları için Dünya Ralli Şampiyonası’nda yarışan fabrika takımlarının mühendisleri de 20-21-22 Ekim tarihlerinde Marmaris'te olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.