Öne Çıkanlar terörist MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Marmaris‘te Cumhuriyet Coşkusu

Marmaris Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında etkinlik programı hazırladı. 28 Ekim’de Atatürk Meydanı’ndaki çelenk sunum töreniyle başlayacak etkinlikler, saat 21.00’de Sıla konseriyle devam edecek.

Cumhuriyet'in 94. yaşı Marmaris'te bir dizi etkinlikle kutlanacak. İlçede gerçekleştirilecek etkinlikler, 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Meydanı’nda saat 13.00’te çelenk sunum töreniyle başlayacak, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndaki su ve ışık gösterisinin ardından ise saat 21.00’de Atatürk Meydanı’nda Sıla konseri olacak.

29 Ekim Pazar günü ise etkinlikler, saat 10.00’da resmi geçit töreni ile başlayarak cumhuriyet fener alayı ve Aksaz Garnizon Komutanlığı bando konseri ile son bulacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.