Öne Çıkanlar meclis Ebru Gündeş Lale Cangal riskli bölge DFB Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan 40 Meslek meclis başkanı laiklik açıklamaları yeşil türbe gülben ergen ambulans ted abd savunma bakanı

Marmaris’te Fen İşlerinin Kırsala Hizmeti Devam Ediyor

Marmaris Belediyesi’nin, 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönüşen merkeze uzak mahallelere hizmetleri devam ediyor. Bu kapsamda bugüne kadar, Taşlıca’da 4 km, Söğüt’te 13 km, Selimiye’de 5 km yol asfaltlandı.

Marmaris’te, Büyükşehir Yasasının ardından belediye bünyesine katılan kırsal mahallelerin eksiklerini gidermek adına hızlı bir çalışma temposuna giren Fen İşleri Müdürlüğü, öncelikle acil ihtiyaçlar olmak üzere yollar, köy meydanları, çok amaçlı salonlar gibi pek çok projeyi hayata geçirmeye devam ediyor.
15 Haziran’dan itibaren merkeze en uzak köy olan Taşlıca’dan başlayan satıh kaplama asfaltlama çalışmaları da mahallelerde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bugüne kadar, Taşlıca’da 4 km, Söğüt’te 13 km, Selimiye’de 5 km yol asfaltlandı. Çalışmaların 2 km’lik bölümü ise Bozburun’da yürütülüyor. Kadastral yollarda yapılan çalışmalar tüm mahalleler ve ilçe merkezini de kapsayacak şekilde önümüzdeki günlerde sürdürülecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.