Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi Hakkari recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Mavi Otobüsler Sefere Başladı

Ankara'da beyaz toplu taşıma araçları yerini mavi renkli halk otobüslerine bıraktı. 100 otobüsün hizmete alınması törenine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Ankara Halk Otobüsleri Kooperatifi (AHOK) Başkanı Kurtuluş Kara ve şoför esnafı katıldı.

Ankara'da uzun yıllardır Sincan ve Etimesgut bölgesine toplu taşıma hizmeti veren ve ÖTA olarak bilinen beyaz midibüslerin yerine gelen 12 metrelik mavi renkli yeni özel halk otobüsleri, Etimesgut'un yanı sıra Sincan, Gölbaşı, Çankaya, Mamak, Keçiören ve Altındağ'da da hizmet vermeye başladı. Yeni otobüslerde, EGO otobüslerinde, banliyo ve metro hatlarında geçerli olan aktarma kartları da kullanılabiliyor.

Yeni otobüslerin açılış kurdelasını kesen Başkan Demirel, şoför esnafına hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunarak, "Yeni otobüslerimiz ilçemiz ve Ankara'mız için hayırlı olsun. Hemşehrilerimize, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde en güzel hizmeti sunacağınızdan hiç şüphem yok. Allah kazasız belasız hayırlı kazançlar nasip etsin" dedi.


Açılışın ardından, Başkan Demirel yeni otobüsün direksiyonuna geçerek test etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.