Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

Metris Kavşağı İnşaatı Başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) , Metris Kavşağı’nda trafik akışını rahatlatacak önemli bir adım atıyor. TEM Otoyolu Metris Kavşağı Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışması bu gece başlayacak.

İnşaat süresince TEM Otoyolu birer şerit daraltılacağı için İBB, çalışmalar süresince işaret ve işaretçilere uyularak daha dikkatli araç sürülmesi konusunda sürücüleri uyardı. İBB Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılacak olan kavşağın 30 günde tamamlanması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.