Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan abd

“Milli Mücadele’nin 100. Yılında Aynı Bayrak Altında Yürüyoruz”

Marmaris Belediyesi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı özgürlük hareketinin 100. yılında da, her yıl olduğu gibi fener alayı düzenleyecek.


19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl da kapsamlı bir şekilde kutlamaya hazırlanan Marmaris Belediyesi, bayram programına fener alayını da dahil etti. “Milli Mücadele’nin 100. yılında, aynı bayrak altında” sloganıyla gerçekleştirilecek yürüyüş, 19 Mayıs Pazar günü, saat 18.30’da Ketenci Otel önünden başlayacak, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda son bulacak. Ellerinde Türk Bayrakları ve meşalelerle binlerce kişiyi ağırlayacak olan Meydan’da yürüyüşün ardından kutlama programı başlayacak.


SEVGİYLE BAKAN GÖZLER PROJESİ TANITILDI

Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu tarafından "Sevgiyle Bakan Gözler" adlı sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Prof. Dr. Aylin Karalezli tarafından yürütülen, Öğretim Görevlisi Nevrihan Gürleyük tarafından koordine edilen projenin tanıtımı ve poster sunumu Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bahçesinde yapıldı. Projeye katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi verildi. Etkinliğe Belediye Başkan Vekili Hüseyin Bulut katıldı. Proje kapsamında gönüllü göz hekimleri tarafından maddi imkansızlıklar yaşayan çocukların göz muayeneleri yapılarak, ihtiyaç duyanlara gözlük temin edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.