Minik Başkan Projelerini Anlattı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Emine Rasim Özkaya İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yiğit Alp Demir, Mamak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda Murat Köse, çocuk başkan Demir’e eğitim hayatında başarı dileyerek, “Sevgili yavrumuz ışıl ışıl bakan gözleri ile bizlere enerji verdi. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı önemsiyor ve onlar için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Projelerini anlattı

Bir süreliğine Mamak Belediye Başkanı olan küçük başkan, ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı için teşekkür etti. Daha sonra Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile bir süre sohbet eden Demir, belediyelerin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi. Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ile görüşen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Demir, gördüğü eksiklikler konusunda da talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.