Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Mukaddem Parkı Açılışa Hazır

Silifke Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımı tamamlanan 3 bin metrekarelik Mukaddem Mahallesi Parkı, açılışa hazır hale geldi.

İlçenin dört bir yanına yeni parklar kazandırmaya devam eden Silifke Belediyesi, bugüne kadar sosyal yaşam projeleriyle ilgili hiçbir hizmet almayan Mukaddem Mahallesi’ne modern bir park kazandırdı.



Parkta incelemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, şehrin en kalabalık mahallelerinden biri olan Mukaddem Mahallesi parkının, açılışa hazır hale geldiğini kaydetti. Parkın kısa süre içerisinde eksikliklerinin tamamlanarak, görsel bir şölenle Silifke halkının hizmetine sunulacağın müjdesini verdi.
 
“HER MAHALLEMİZE BİR BİR KAZANDIRIYORUZ”
Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, park içerisinde spor ve sosyal tesislerin son kontrollerini yaparak şunları kaydetti. "İlçemiz genelinde parklar konusunda hassas bir çalışma içindeyiz. İhtiyaç duyulan mahallelerimizi bir bir tespit ederek, parklarımızı yapıyoruz. Silifke’mizin her yeri bizim için çok değerli. Bu değerin farkında olarak merkezden başlamak üzere birçok mahallemizde parklar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Gençlerimizin, ailelerimizin ve çocuklarımızın en çok talep ettikleri parkları yapmakbizleri mutlu ediyor.
İşte bu parklarımızdan bir tanesi de Mukaddem Parkı. İçerisinde dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, havuz, tuvalet, kamelyalar, oturma alanları, oyun alanları ve yeşilliğiyle mahallelinin merakla beklediği parkımızı bitirmiş durumdayız. İnşallah kısa zamanda eksikliklerini tamamlayarak açılışını gerçekleştireceğiz.

Bugüne kadar yaptığımız yatırımlar bundan sonra yapılacak hizmetlerimizin bir başlangıcı ve müjdeleyicisidir. Çocuklarınızla birlikte hoşça vakit geçirebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, hafta sonlarınızı çok uzaklara gitmeden keyifli bir şekilde burada değerlendirebilirsiniz. Silifke’mize ve Mukaddem Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.