Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan babacan

Murat Karayalçın’dan Başkan Karalar’a Ziyaret

Türk siyasetinin duayen isimlerinden Murat Karayalçın, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a iki yıllık hizmet döneminde ortaya koyduğu başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Bazı toplantılar ve sosyal projelere katılmak üzere Adana’ya gelen Karayalçın, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP İl Başkanı Ayhan Barut ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Seyhan Belediyesi’ne gelen Murat Karayalçın’a Başkan Karalar tarafından iki yıllık hizmet dönemine ait brifing verildi.

Seyhan Belediyesi’nin temel belediyecilik hizmetlerini eksiksiz şekilde yerine getirirken sosyal projeler konusundaki zengin aktivitelerinin bulunduğunu öğrenen Karayalçın, “Geçmişte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış bir isim olarak Türkiye’nin en büyük ilçelerinden Seyhan’a yapılan hizmetlerin niteliğini ve zenginliğini yakından görmek beni sevindirdi” dedi.

Bir dönem Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı’da yapan Murat Karayalçın, Seyhan Belediyesi’nin 10 Ekim Ankara Katliamında hayatlarını kaybeden terör kurbanları anısına inşa edilen Barış Anıtı’nı da ziyaret etti.

Türk siyasetinin duayen isimlerinden Murat Karayalçın Seyhan Belediyesi’ni ziyaretinde son olarak SEYMER Yılsonu Genel Sergisi’nin açılış kurdelesini kesti. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergide kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini yakından inceleyen Murat Karayalçın’a SEYMER kursiyerleri tarafından yapılan çini tablo hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.