Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

Murat Köse Seymen Kıyafeti Giydi, Seymen Yemini Etti

Yerel seçimlere sayılı gün kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, seçmenle buluşmaya devam ediyor. Ankara Seymenleri’nin gösterileri ile başlayan istişare toplantısında Başkan Adayı Köse, seymen kıyafeti giyerek seymen yemini etti.


Cumhurbaşkanımızın belediyecilik tecrübesi yol haritamız
Mamak için hazırladıkları 10 başlıkta toplanan 90 proje hakkında detaylı bilgi veren Köse, Mamak’ı modern bir kimliğe büründürmek için gayret göstereceklerini kaydetti. Köse, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilikle ilgili ilkeleri, tecrübeleri bizim yol haritamız olacak. Gönüllere girerek, gönül alarak, Mamak halkının hizmetkarı olacağız. Mamak için ekibimizle hep birlikte çalışıyor, gecemizi gündüzümüze katarak Mamak’a dair hayallerimizi gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mamak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.