Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Nikahta 08.08.2018 Yoğunluğu

Sayıların uğuruna inanan 52 çift, “08.08.2018” tarihinde Mamak Belediyesi Nikah Memurluğu’nda nikah masasına oturdu. 06.06.2016, 07.07.2017 tarihlerinde olduğu gibi bu yılda özel bir günde evlenmenin mutluluğunu yaşayan çiftler hayatlarının en anlamlı cevabını verdi. Evlenmek için aylar öncesinden gün alan çiftler, hatırlanması kolay olduğu için bu tarihi seçtiklerini kaydetti.

Saygının olduğu yerde sevgi olur

Aile toplumu ayakta tutan en önemli müessesedir diyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bu müessesenin devamlılığı çiftlerin birbirlerine karşı saygıyı korumasından geçiyor. Saygının olduğu yerde sevgide olur, mutlulukta olur” dedi. Nikah için bu özel tarihi tercih eden çiftlere nasihatta da bulunan Akgül, “Birbirinizin ayağına basın ama asla birbirinizin damarına basmayın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.