Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Odunpazarı’nda Kurban Kesimi Belediyeden

Odunpazarı Belediyesi, Kurban Bayramı'nda kesimlerin sorunsuz geçmesi için çalışmalara başladı.

Vatandaşların kurban kesiminde sorun yaşamaması ve çevre sakinlerinin görüntüden ve kokudan rahatsız olmaması için kesim işlemlerini üstlendi. Küçükbaş kurbanları ücretsiz keseceğini duyuran belediye, kurban kesim yerini de belirledi. Belediye belirlenen kesim yerinde vatandaşlara ücretsiz yardım sağlamak için görevli personelde tahsis ettiğini açıkladı ve kurbanların veteriner hekim ve din görevlisi gözetiminde kesileceğini belirtti.

Kurban Kesimi Sıra Numarasıyla Olacak

Kesim işlemlerinin Odunpazarı Belediyesi’nin Fen İşleri Şantiyesinde gerçekleşeceği ve randevu almak için ilgililerin Halk Masası giderek ya da 444 26 00 no’lu birime, telefonla müracaat edebileceği açıklandı. Kesim işlemleri için verilen randevulara göre bayramın birinci gününden itibaren sıra numarası ile kesim yapılacak.

Anahtar Kelimeler:
Kurban Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.