Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk yapı kredi

Okul Bitti Şimdi Spor Zamanı

Mamak Belediyesi 2015-2016 eğitim öğretim yılının bitmesiyle birlikte başlayan sömestr tatilinde çocuklara eğlenceli bir alternatif sunuyor. ‘Okul bitti şimdi spor zamanı’ diyen Mamak Belediyesi yaz spor okulunda 5 branşta eğitim verecek. 7-14 yaş gurubunda kayıt almaya başlayan Mamak Belediyesi yaz spor okulunu iki dönemde yapacak. Spor okulunun 1. dönemi 20 Haziran 29 Temmuz arası 2. dönemi ise 1-30 Ağustos arasında düzenlenecek.
.
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Çocukların bedensel ve zihinsel gelişimleri için spor son derece önemli. Bizlerde yaz spor okulu ile çocuklarımıza profesyonel hocalar eşliğinde spor yapma fırsatı sunuyoruz. Yaz tatilinde hem eğlenceli hem de sağlıklı bir etkinlik yapmak isteyen bütün çocukları yaz spor okulumuza bekliyoruz” diye konuştu.

5 branşta eğitim verilecek

Mamak Belediyesi yaz spor okulu basketbol, futbol, voleybol, tenis ve yüzme dallarında olmak üzere 5 branşta eğitim verecek. Spor okulu, Türközü Mahallesi’nde hizmet veren Mamak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde düzenlenecek. Kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler velileri ile birlikte sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğrafla birlikte müracaat etmesi gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.