Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Ömer Günel: Kuşadası’na Hizmet İçin Bu Göreve Talibiz

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel seçim çalışmaları kapsamında dördüncü mitingini İkiçeşmelik Mahallesi’nde düzenledi. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’da Günel’e destek için mitingdeydi. Yıldız, yaptığı sürpriz ile mitinge damgasını vurdu. Seçimde %70 oy için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na söz veren Günel’e iyi haber Yıldız’dan geldi.


İlk olarak söz alan Yıldız, “Değerli dostlar hepiniz hoş geldiğiniz. Bugün buraya farklı duygularla geldim. Belediye başkanıma da sürpriz yapıyorum. Az önce genel merkezden öğrendiğim anket sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi Ömer Günel %68, kararsızlar %7, geri kalan %23 te rakibimizin. Ben o kararsız kalan yüzde yediye de diyorum ki Ömer Günel’e oyunuzu verin ki Türkiye Ömer Günel’i konuşsun. Ömer Günel kardeşim 10 yıl boyunca Kuşadası’na başkanlık yapacağım diye çalıştı. Ömer kardeşim siyaset yapmasına rağmen hiçbir zaman milletvekili adayı olmadı. Tek bir hayali vardı. Kuşadası’nı nasıl ileriye taşırım. 5 Nisan’da hangi işi yapacağı dosyasında hazırdır. Ben Kuşadası’na geldiğimde çok mutlu oluyorum. Niye biliyor musunuz? Çalışan, genç, dinamik, 24 saat Kuşadalılara   hizmet edecek bir belediye başkanı var çünkü. 


"31 MARTTA SANDIĞA GİDİP SARAYDA OTURAN ZATA DERS VERECEKSİNİZ"

Yıldız, "2002 yılında Kuşadası’nda miting yapmıştım. O gün size bir gün gelecek Türkiye patatesi, soğanı, samanı, eti hayvanı ithal edecek deseydim siz bana derdiniz ki Hüseyin Yıldız sen kafayı yemişsin bunu akıl hastanesine kapatın derdiniz. Yıl 2019 patatesi, soğanı, samanı, pamuğu, zeytinyağını her şeyi ithal ediyoruz. Peki bu ülkeyi bu hale kim getirdi. 17 yıldan bu yana bu ülkeyi kim yönetiyor. Şimdi bunu siz kendinize soracaksınız. 31 Mart günü sandığa gittiğinizde sarayda oturan zata dersini vereceksiniz.” diyerek sözü Günel’e bıraktı.

"BİR KATİL DEMEMİŞTİ ONUDA YAPTI"

Hüseyin Yıldız’dan sonra konuşmasını yapan Günel sözlerine yoğun katılım için teşekkür ederek başladı. Günel daha sonra, “Rakibim dünkü mitinginde iddialarına bir şeyi daha eklemiş. Rahmetli belediye başkanı Lütfü Suyolcu’nun öldürülmesinin uzantıları Ömer Günel ile beraber. Beni bir tek katil yapmamıştı. Onu da yaptı. Bugüne kadar hep edebimizle adabımızla Kuşadası halkına ne yapacağımız anlatalım. Projelerimizi konuşalım. Ama rakibim rahat durmuyor. Sizlerde benden bir şeyler söylememi istiyorsunuz, bizde bize yakışan gibi konuşuyoruz. Ne yapıyoruz her gün buraya bir belge koyuyoruz. Çünkü ben avukatım, belgesiz konuşmam.” dedi.

"BEN AVUKATIM SENİN KADAR HAKİM SAVCI TANIMIYORUM"

Günel, “20 yıldır hizmet almayan bir Kuşadası var. Biz Kuşadası’na hizmet için bu göreve talibiz. Bizim yalanla, dolanla iftira ile işimiz yok. Biz yalanın ustası değiliz, iftiranın ustası değiliz, biz çamur atmanın da ustası değiliz. Biz hizmetin ustasıyız. Arkadaşın saymakla bitmez davaları var. Belediye başkanlığının üstünden 10 yıl geçti hala dava açılıyor. Ben avukatım senin kadar hakim, savcı tanımıyorum kardeşim.  Alın size yeni bir belge. Belediyeyi tam 2.788.700 TL zarara uğratmış." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.