Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Onlar Sahipsiz Değil

Hayvanlara olan duyarlı yaklaşımı ile vatandaşların beğenisini toplayan Altındağ Belediyesi, örnek bir faaliyete daha imza atarak, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında 150 öğrenciye, hayvanları koruma konulu seminer verildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile Altındağ Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü seminerde, Altındağ Belediyesi veteriner hekimleri tarafından çocuklara, hayvanları korumanın önemi ve sahiplenilen hayvanlara nasıl bakılması gerektiği konularında bilgi verildi.

“Sahiplenilen hayvanlar terkedilmemeli”

Öğrencilere hayvan bakımı hakkındada bilgi verilen seminerde, hayvanlara nasıl bakılacağı ve nelere ihtiyaçları olacağı en ince ayrıntısına kadar anlatıldı. Sahiplenilen hayvanların terkedilmemesi üzerinde de durulan seminerde, eve hayvan alınacaksa hangi şartların sağlanması gerektiği belirtildi. Düzenlenen programda sahiplenilen hayvanları terk etmemek konulu bir videoda çocuklara izletildi.

Çocukların büyük bir dikkatle takip ettikleri seminerden sonra hayvanları koruyalım mesajı verilen defter, renkli kalem ve şapka öğrencilere hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.