Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Özlem Özdil’den Türkü Dolu Bir Konser

44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin 4. Gününün akşamında sahne alan Türk Halk Müziği ses ve saz sanatçısı Özlem Özdil, türkülerle dolu bir konser verdi.



Kendine özel sesi ve şelpe tekniğini en iyi icra eden bağlama sanatçılarından biri olan Özlem Özdil, Göksu Parkı Festival Alanında hayranlarına muhteşem bir dinleti sundu. Ünlü sanatçıya günün anısına Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.
Gece geç saatlere kadar sergilediği performansıyla, sevenlerine hoşça vakit yaşatan Özdil, Silifkelilere unutulmaz bir türkü gecesi yaşattı. Özdil’in türkülerine zaman zaman hayranları da eşlik ederek, hep bir ağızdan söylediler.

“SİLİFKE’DE KONSER VERMEKTEN ÇOK BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM”
Müzik ve Folklor etkinlikleri kapsamında Silifke’de konser vermekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Özlem Özdil, “Özellikle bu muhteşem seyirciyle beni buluşturan değerli Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Silifke gerçekten yaşamaya değer, cennetten bir ilçe. Havası, kokusu, yeşilliği ve denizi ile muhteşem bir kent. Böyle bir ortamda konser vermek beni ayrıca keyiflendirdi. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes ise, “Alanı dolduran binlerce vatandaşlarımıza ve siz değerli Özlem Özdil’e bu güzel konser için teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.